ProvaPå

För dig som är nyfiken på bågskytte och gärna vill testa så anordnar vi ett antal ProvaPå-tillfällen. Under dessa tillfällen så kan du få komma ut (Hitta Hit) och testa bågskytte under överinseende av våra instruktörer. Vi håller med all utrustning du behöver, men ta gärna med inneskor och välj att inte ha alltför löst sittande kläder då dessa kan fastna i strängen.

Våra ProvaPå-tillfällen annonseras med tid och datum i kalendern på hemsidan. För att det varken ska bli för få eller för många i lokalen så ber vi att du berättar för oss att du vill komma, e-post: bagskytte@sodertalje-bf.se.

Vi håller på i ungefär en och en halv timme och för detta tar vi ut en avgift på 100 kronor per person.

Du får komma på våra ProvaPå-tillfällen upp till tre tillfällen om du vill. Vill du sedan fortsätta så är du välkommen som medlem. Medlemsansökan finns i klubbstugan och där hittar du också ansökan om att få hyra utrustning. Vi tycker inte att du ska köpa på dig utrustning för fort, utan låna utrustning av oss tills dess att du är beredd att köpa eget.

Avgifterna för lån av utrustning, medlemsavgiften och träningsavgiften kan du läsa mer om på sidan Avgifter.

Som ny medlem är du välkommen att delta i våra Nybörjarträningar, men vi håller lokalen öppen betydligt mer än så. Läs mer om det på Träningstider.